Scheidsrechters, welkom bij RefSupplies België!

RefSupplies Nederland BelgiëHet idee is ontstaan vanuit de ervaringen om verschillende scheidsrechtersmaterialen te krijgen in België. Toen het niet lukte om de (door mij gewaardeerde) Smitty 9″-koorden te krijgen in België was “de maat vol” en hebben we besloten te gaan onderzoeken of het opzetten van een scheidsrechterswinkel zou lukken. Vanuit verschillende contacten met binnen- en buitenlandse leveranciers kon het gewenste productaanbod gerealiseerd worden en is de shop opgezet. Eerst alleen via Facebook en later ondersteund met deze website.

We zijn ons ervan bewust in een zogenaamde niche-markt te handelen en dan ook nog eens seizoens/vervangingsgerelateerde items te hebben. Daardoor zijn keuzes gemaakt in het aanbod. Ook wordt rekening gehouden met leveranciers (en bezorgkosten) vanuit het buitenland. Onze leveranciers zitten, naast België en Nederland, in Hongarije, Servie, Canada en natuurlijk in Amerika.

De doelstelling is om alle aangeboden producten op voorraad te hebben om zo snel mogelijk te leveren enerzijds, en anderzijds om vanuit de wens van de klanten op zoek te gaan naar producten die zij willen gebruiken om hun rol als scheidsrechter zo optimaal mogelijk te vervullen.

Werkgebied – België

RefSupplies is gestart met een focus op basketbal binnen België en Nederland. Voorraad en verzending worden verzorgt door Johan Smulders en Yves van Cleven verzorgt de website. Beiden basketballscheidsrechter en hierop aansluitende functies. We kennen elkaar vanuit het 3*3 FIBA circuit en bleken ieder afzonderlijk rond te lopen met het plan een scheidsrechtersshop op te zetten. Een samenwerking was toen snel gevormd.
Dat uitbreiden naar de rest van Europa té ambitieus is, daar hebben we geen oren naar dus watch out..!

Sporten – België

Primair is RefSupplies ontstaan vanuit het basketbal. Maar alle sporten worden begeleid door scheidsrechters die vanuit die rol behoefte hebben aan ondersteunende materialen. RefSupplies wil hierin voorzien heeft vanuit die gedachte aandacht voor deze sporten. Schroom daarom niet contact op te nemen.